image.privatno-obezbedjenje

sinisa-i-kominalni-policajci     Beoinfo | 02. 10. 2015.
     Komunalni policajci Miloš Crvenković i Filip Negić, koji su nedavno sprečili incident u tramvaju na liniji 14, kada je muškarac u alkoholisanom stanju mahao nožem prema putnicima, danas su bili gosti kod gradonačelnika Beograda Siniše Malog.
     – U poslednje vreme se mnogo više priča o Komunalnoj policiji koja postupa navodno van svojih ovlašćenja, ali zapravo ovakvi primeri rada imaju poseban značaj u ljudskom i profesionalnom smislu. Komunalna policija je tu da sarađuje sa građanima, da brine o komunalnom redu, da se stara da komunalne službe i saobraćaj funkcionišu bez smetnji i da pomogne ostalim gradskim i državnim službama da nesmetano obavljaju svoj posao – rekao je gradonačelnik prilikom susreta.

     On je zahvalio Komunalnoj policiji na hrabrosti i odgovornom pristupu poslu i istakao da će Grad Beograd raditi na unapređenju rada Komunalne policije, kako bi se svi građani osećali bezbednije u svom gradu.

     – Građani Beograda moraju da se osećaju bezbednije i zbog toga ćemo uvesti neke izmene u radu Komunalne policije. Povećaćemo broj komunalnih policajaca, sledeće godine dobiće nove uniforme oni koji do sada nisu dobili, tablete za bržu koordinaciju i komunikaciju, a uvešćemo i nove kamere za video-nadzor u gradskom prevozu – kazao je Mali.

     – Hrabro ste obavljali svoj posao i ja vam na tome zahvaljujem u ime svih Beograđana, a posebno onih koji su tog dana bili u tramvaju na liniji 14 u Bulevaru vojvode Stepe. Ovakvi hrabri potezi se ne dešavaju svaki dan i zato ih treba nagraditi. To je način da vam zahvalimo i skrenemo pažnju na vašu požrtvovanost. Čuvajte sebe i čuvajte naš grad – istakao je gradonačelnik Mali.

     Komunalni policajci su zahvalili gradonačelniku i istakli da su tog dana kada su intervenisali samo profesionalno obavljali svoj posao kao što svaki dan na terenu rade.

     Događaju su prisustvovali načelnik Komunalne policije Nikola Ristić i šef područne jedinice Komunalne policije Srđan Ilić.

Samo registrovani clan ima pravo postavljanja komentara

Broj pregleda članaka
1441951
Danas516
Ove sedmice769
Ovog meseca8717

2023-11-28