image.privatno-obezbedjenje

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

     Ova akcija je namenjena i rukovodiocima i zaposlenom osoblju kako bi se senzibilisali na rizike kojim su izlozeni sluzbenici i zaposleni na radnom mestu.

     U ovoj akciji cemo vam predstaviti tabelu analize rizika. Rec je o analizi koju realizuje za to kvalifikovana osoba i koja treba da odgovara rizicima kojim su sluzbenici obezbedjenja ili zaposleni izlozeni na odredjenom radnom mestu.
     Za ovu priliku vam predstavljamo PDF prazne tabele i primer jedne stranice analize rizika sluzbenika obezbedjenja (kompletan dokument sacinjava  4 stranice)
     Uloga analize rizika je na prvom mestu prevencija u oblasti zastite na radu kojom bi se smanjila  mogucnost incidenta i izbegle negativne posledice vezane za odredjeni rizik.
     Pored prevencije ima i sledece uloge:
     - Rukovodiocima daje jasnu sliku rizika na odredjenom radnom mestu sto mu omogucuje da precizno definise trazeno znanje i profil zaposlenog ili sluzbenika obezbedjenja.
     - Zaposlenom ili luzbeniku obezbedjenja daje jasnu sliku kojim su rizicima izlozeni i samim tim postaju svesni na sta treba da obracaju paznju, u kom segmentu trebaju da se usavrsavaju i kako da reaguju prilikom odredjene situacije.
     Tabela sa analizom rizika treba da se nalazi na radnom mestu zaposlenog ili sluzbenika obezbedjenja.
     Da li vi sami mozete da izradite analizu:
     - Da, ali za nju je potrebno odredjeno znanje iz metodologije procene rizika

Telechargement primera

Telechargement prazne tabele

Samo registrovani clan ima pravo postavljanja komentara

Broj pregleda članaka
1417356
Danas103
Ove sedmice2220
Ovog meseca9126

2023-09-24