image.privatno-obezbedjenje

     Sajt privatno-obezbedjenje.com je nastao na privatnoj inicijativi administratora. Sajt je nekomercijalnog karaktera sa ulogom da informisanjem, razmenom iskustva i analizom trenutne situacije u FTO, aktivno ucestvuje i pomogne unapredjivanje sektora privatnog obezbedjenja.

     Administrator ovog sajta je imalac diploma SSIAP1, SSIAP2 i SSIAP3 u Francuskoj. Diplome SSIAP 1,2 i 3 pokrivaju karijeru od nivoa sluzbenika (SSIAP1), pa preko sefa ekipe (SSIAP2) do sefa obezbedjenja (SSIAP3). Diploma SSIAP3 pored funkcije sefa obezbedjenja omogucava i da imalac diplome radi i kao instruktor i predavac na obuci sluzbenika privatnog obezbedjenja i sluzbenika protivpozarne zastite.

     Internet sajt privatno-obezbedjenje.com koristi web hosting servis kompanije PLANETHOSTER inc. 4416 Louis B. Mayer, Laval (Québec) H7P 0G1, Canada.

     Internet sajt privatno-obezbedjenje.com je postavljen na server kompanije PLANETHOSTER stacioniran u Parizu (Francuska) samim tim zastita podataka i privatnosti na nasem internet sajtu podleze regulativi o zastiti podataka i privatnosti koji vaze u Evropskoj Uniji.

     Napominjemo da je nova regulativa u EU stupila na snagu 25.05.2018.g. i da novi Zakon o zastiti podataka o licnosti u Srbiji mora biti usaglasen sa EU reguativom.

    

Broj pregleda članaka
1441937
Danas501
Ove sedmice754
Ovog meseca8702

2023-11-28